You need to be logged in to view this page

Register Lost Password?

Dit platform garandeert de optimale bescherming van uw gegevens:

Als lid van ons B-to-B-platform worden uw persoonsgegevens enkel en alleen ingezameld, gebruikt en geraadpleegd om u zo gericht en efficiënt mogelijk in contact te brengen met andere leden op het platform, en meer algemeen, voor het optimaal functioneren van dit platform.  Enkel die gegevens die van nut kunnen zijn voor het hiervoor vermelde doel worden gevraagd. Het verstrekken van deze persoonsgegevens is niet (wettelijk of contractueel) verplicht noch noodzakelijk om een overeenkomst te sluiten, maar het is wel vereist opdat het hiervoor vermelde doel kan worden gerealiseerd.

Enkel juiste en accurate gegevens zullen gebruikt worden op ‘doezakenmetjeburen.be’.  Bij twijfel zal de webbeheerder u contacteren om de gegevens te verbeteren of uit te wissen.

Het Content Management Systeem Word Press achter ‘Doezakenmetjeburen’ garandeert een passende veiligheid, vertrouwelijkheid en afscherming van uw persoonlijke gegevens en dit zowel technisch als organisatorisch.  Ieder niet-toegelaten gebruik van het platform zal hiervoor door de websiteverantwoordelijken worden voorkomen. Uw gegevens worden verwerkt op grond van uw toestemming en ze worden enkel bewaard zolang u wenst lid te blijven van dit platform.  U bent op elk moment in staat uw toestemming in te trekken door  uw lidmaatschap eenzijdig en direct te beëindigen.  Indien u uw account verwijdert, gebeurt dit ook automatisch met de opslag van uw gegevens in ons databestand.

Er worden geen geautomatiseerde verwerkingen met mogelijke wettelijke gevolgen op de door u verstrekte persoonsgegevens uitgevoerd noch wordt aan enige profilering op basis van deze gegevens gedaan.

Voor verdere informatie kan u onze privacy policy raadplegen via http://mediahuis.be/privacy-policy.

CONTACTEER ONS

We nemen zo snel mogelijk terug contact met je op.

Sending

©2019 'DOE ZAKEN MET JE BUREN' door e-vwala

Log in met uw gegevens

of    

Forgot your details?

Create Account